Schrader uvádí na trh s náhradními díly Nový snímače TPMS pro vysoké zatížení

Vysoce výkonný snímač OER pro trh s náhradními díly Schrader Performance Sensors, značka pro Aftermarket s náhradními díly společnosti Sensata Technologies a světový lídr v oblasti TPMS, dodává revoluční řešení, která chrání a fungují již téměř 175 let. V tomto duchu Schrader pokračuje ve vývoji zákaznicky přizpůsobených Produkty pro trh s náhradními díly a s potěšením oznamuje uvedení dvou Nový vysoce Náhradní senzory OE.

„Jsme globálním lídrem na trhu s OE Heavy-Duty TPMS“ – říká Kelly Boor, generální ředitel Global Aftermarket Business ve společnosti Schrader. „Přivedení těchto vysoce kvalitních produktových inovací na trh s náhradními díly a rozšíření našeho podnikání mimo osobní vozy je pro Schrader velkým krokem vpřed. Nový vysoce výkonné snímače jsou prvním vzrušujícím vývojem z mnoha v našem plánu produktů pro rok 2019 a dále.“

Nový výkonné, na ventilu montované Náhradní senzory OE jsou již k dispozici k prodeji s následujícími čísly dílů: #3700 pro nákladní vozy Daimler a #3702 pro nákladní vozy DAF . Oba senzory efektivně měří Tlak v Pneumatika , teplotu, pohyb a mohou provádět plně pokročilou funkci automatického určování polohy. Kromě toho mohou Schraderovy snímače TPMS pro velké zatížení poskytovat jedinečná a inovativní upozornění na bezpečnost Pneumatika v závislosti na platformě nákladního vozidla. Nový senzory splňují přesné požadavky stanovené Originální vybavení .

„TPMS je důležitým bezpečnostním prvkem a navzdory absenci právních předpisů pro těžká nákladní vozidla v Evropě věříme, že plně funkční systém TPMS může být přínosem pro řidiče nákladních vozidel i pro vlastníky vozového parku,“ říká Boor. „Fungující systém TPMS může vést ke smysluplným úsporám paliva na nákladní vozidlo za Rok, nemluvě o dopadu na životní prostředí a snížení nákladů souvisejících s Pneumatika a ztrát z prostojů.“

Další informace o řešeních TPMS pro těžký provoz lze nalézt na našich webových stránkách a také prostřednictvím kteréhokoli obchodního zástupce Schrader v Evropě.