Rozdíl ' OE kvalita ' ve službě Senzor TPMS

OE

Partnerství s výrobcem Senzor OE je jedním z nejdůležitějších rozhodnutí, které Výrobce , pokud jde o váš program TPMS . Výrobci OE prostě vědí více než neoriginální výrobci. Přímá spolupráce s OEM poskytuje dodavatelům OE TPMS výhodu, pokud jde o uvádění Nový OE technologie na trh s náhradními díly. OE dodavatel TPMS vám může poskytnout nejnovější technologii dříve a ve vyšší kvalitě než reverzně vyvinutý náhradní díl.

Největší rozdíl mezi snímači OE kvalita OE a non-OE spočívá v tom, že když se u některého dílu prohlašuje, že je „ OE“, „OE kvalita“, „ekvivalent OE “ atd., prohlašuje se, že se na něj vztahují stejné standardy kvality jako co se dává na vozidlo na výrobní lince. Výrobci OE vyžadují určité normy pro vozidla, která vybavují, a tyto normy musí být prokázány rozsáhlým testováním. Senzor nebo komponenty Senzor musí splňovat požadavky OE celou cestu od surovin až po návrh a vývoj v rámci výrobních procesů OE .

Testování OE může zahrnovat testy rotace, Tlak testy a teplotní testy, které jsou extrémně důležité, aby výrobci OE prokázali, že senzory vydrží náročnou atmosféru uvnitř pneumatiky. Pokud výrobce Senzor neprovede své díly tímto testováním, nemůže zaručit kvalitu svých dílů.

U TPMS originální náhradní díly OE znamenají, že ventil byl testován při vysokých rychlostech, aby bylo zajištěno, že se nekroutí ani neotáčejí uvnitř pneumatiky. OE kvalita zaručují, že Senzor zůstane připojen k těleso ventilu a potvrzují, že materiály představce a krytu Senzor těleso ventilu teplu a Tlak prostředí pneumatiky. OE kvalita díly také zajišťují, že elektrické součásti Senzor budou fungovat správně a Baterie je schopna odolat všem faktorům prostředí.

Ověřování produktu OE jde ještě dále se specifickým testováním vozidel. Každé vozidlo je jiné a ještě více se liší, když jezdí v různých atmosférách. Rozdíly v jízdních profilech, jako je teplota, nadmořská výška, dopravní vzorce, rychlost atd. způsobí, že Senzor bude fungovat jinak. Díl s certifikací OE bude fungovat za všech podmínek a zaručí, že díl bude pro vašeho zákazníka správně fungovat.

Použití partnera OE TPMS Senzor je nanejvýš důležité a mělo by být také v kombinaci s OE partnerem pro nástroje TPMS . Pokud máte OE Senzor , ale ne OE kvalita nástroj, je možné, že díl bude naprogramován nebo přeučen nesprávně. Nástroje OE kvalita rozumí LF (nízkofrekvenční vysílání) a RF ( Frekvence příjem). V nastavení zařízení příliš mnoho LF „probudí“ nesprávné senzory. Příliš citlivá detekce UHF (ultra-vysoká Frekvence) má za následek přeslechy a nesprávné naprogramování vozidel. Nástroje založené na OE mají toto pochopení pro Senzor a prostředí; díky tomu jsou přesnější a spolehlivější.

Vždy existuje levnější část, ale bolesti hlavy a obavy o bezpečnost, které přicházejí spolu s levnými Produkty , nikdy nestojí za okamžité úspory. Konečné náklady vracejícího se zákazníka jsou mnohem vyšší. Nespokojeného a nevracejícího se zákazníka nemohou kompenzovat žádné peníze. Vždy se rozhodujte pro díly a nástroje v kvalitě OE pro vynikající služby TPMS .

Napsal Jacki Lutz pro "Tire Review", publikovaný 15. února 2019